Sport

Nogen stor sportsmand blev Johnny Nim aldrig, men er til gengæld særdeles entusiastisk tilskuer til både fodbold, ishockey, håndbold og speedway.

DW4_2337 som Smart Object-1

På det personlige plan bliver det til lidt landevejscykling, morgensvømning og fitness, og det er således på tilskuerpladserne og i bestyrelseslokalerne, at Johnny Nim plejer sit vinderinstinkt.

Sport er samtidig et fantastisk sted at brande både fagforening og a-kasse i Det Faglige Hus, og det har man i mange år nydt godt af i fodbold, ishockey og håndbold i ikke bare Esbjerg, men også Viborg, Aalborg og København. Det Faglige Hus’ logo har bl.a. været på trøjerne hos fodboldspillerne i EfB, ishockeyspillerne i Esbjerg Energy samt på håndboldspillerne i Aalborg Håndbold, Viborg HK, Ribe-Esbjerg HH, TMS Ringsted, Ajax København, samt på speedwaykøreren Kenneth Bjerre.

I løbet af de seneste år har Det Faglige Hus via sine sponsorater bl.a. støttet:

  • Fodbold: FC Midtjylland, EfB og Ringkøbing Fodbold.
  • Håndbold: Aalborg Håndbold, Ajax København, GOG Håndbold, Ribe-Esbjerg HH, Skjern Håndbold, TMS Ringsted og Viborg HK.
  • Ishockey: Esbjerg Energy og Herning Blue Fox.
  • Speedway: Region Varde Elitesport.
  • Kultur: Musikhuset Esbjerg, Tall Ships Races og Esbjerg festuge.
  • Socialt ansvar: Knæk Cancer, Stafet for livet og Special Olympics.

Interessen for sport har også sendt Nim i flere bestyrelseslokaler. Han har således siddet i bestyrelsen for Viborg HK, Ribe-Esbjerg HH, EfB Elite og Esbjerg Energy.

Læs artikel i Jyllands-Posten Fagforeningsboss er sportens nye pengemand: Han vil dø på sit arbejde (4.10.18).