Det Faglige Hus

Hele grundtanken bag Johnny Nims initiativ til oprettelsen af en ny fagforening var at sikre danske lønmodtagere mest mulig tryghed i hverdagen. Først og fremmest i jobbet, men også i deres fritidsliv.

Han forlod i 1988 et job som forbundssekretær hos Teknisk Landsforbund, fordi han fandt, at det burde være muligt at lave fagligt arbejde uden en masse fordyrende medlemstilbud og services, som primært blev anvendt af de ansatte og valgte samt en lille snæver kreds af medlemmer.

Dette afspejler fortsat kontingentpolitikken i Det Faglige Hus, hvor der er mange år og endnu flere effektivitetsovervejelser mellem kontingentstigninger.

Foruden at sikre medlemmerne fuld faglig service under problemer i deres ansættelsesforhold, ved sygdom og i forbindelse med arbejdsskadesager samt ved ledighed gennem a-kassen mener Johnny Nim også, at det er en fagforenings opgave at hjælpe medlemmer til billige forsikringsordninger. Som medlem i Det Faglige Hus kan man vælge at være omfattet af en kollektiv heltidsulykkesforsikring til en yderst fornuftig præmie.

Desuden ejer Det Faglige Hus i dag Fagforsikring, der formidler pæne rabatter på privatforsikringer til medlemmerne i Det Faglige Hus. Andre kan også tegne forsikringerne gennem en stribe selvstændige agenturer, men de kan ikke få policerne til samme lave pris.

Nyheder i Det Faglige Hus med Johnny Nim: